Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel (uitslag processierups, muggenbulten, acne, puistjes, zonnebrand)

26,95

Bevat o.a. menthol, aloë vera, calendula en kamille. Geschikt voor zonverbrande huid, uitslag processierups, insectenbeten en acné.

Beschrijving

Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel is een ware multitasker en kan worden gebruikt voor zowel behandeling van zonnebrand, insectenbeten/steken zoals wespen, muggen en in het bijzonder bij uitslag van de processierups maar zeker ook voor na het scheren van gezicht of lichaam en voor het verzorgen van de acne huid en puistjes in het gezicht of elders op het lichaam zoals bijvoorbeeld de schouders, hals en decolleté. Het werkt verkoelend, jeukstillend en geeft een beschermende laag op de huid en helpt als vochtinbrenger door het herstellen van de vochtbalans in de huid. Bovendien heeft de Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel anti-oxiderende eigenschappen, en laat het de huid sneller genezen).

Het kan ook zinvol zijn in de behandeling van acne, omdat zorgvuldig geoogste Aloë barbadensis twee hormonen bevat: Auxin en gibberellines (Deze twee hormonen bieden wondgenezing en anti-inflammatoire (ontstekingsremmend) eigenschappen die huidontstekingen verminderen terwijl Giberellin in aloë vera fungeert als groeihormoon die de groei van nieuwe huidcellen stimuleert.

De huid is in staat sneller en op natuurlijke wijze te genezen met minimale littekenvorming. Klinische rapporten geven ook aan dat Aloe Barbadensis bladextracten kan helpen bij het zichtbaar verminderen van striae (Jonge striae <3 jaar).

Met de Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel, profiteert U niet alleen van zorgvuldig verwerkt Aloe Barbadensis Leaf extract. De formule bevat namelijk ook verschillende werkzame stoffen uit andere exotische planten oliën en extracten. Bovendien is het verrijkt met kalmerende Chamomilla Recutita extracten en oliën.

Reactie klant: Mijn dochtertje en ik hadden ontzettend last van uitslag en jeuk door de processierups. Ik heb de Polar Escape Bath&Shower Gel en de Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel gekocht. Het geeft direct verlichting van de jeuk en na een aantal dagen was de uitslag zo goed als verdwenen. Hele fijne producten die echt werken. Top! Elle van Lith

Reactie klant: Wij gebruiken deze gel voor de huiduitslag van onze zoon Jip. Het geeft hem verlichting dat hij minder jeuk heeft. En gebruik de gel de laatste weken ook voor allebei de kinderen omdat ze helaas in aanraking zijn gekomen met de reuzenberenklauw. Fijn product voor verschillende kwalen!!! Maaike Hoogerdijk

Reactie klant: Ik werk in mijn welzijnspraktijk ZIJN met de produkten van Biozantium en ben er zeer tevreden over.
Het French Kaolin masker en Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel zijn mijn favoriet.
De laatste zet ik in de zomer in de koelkast en is fijn bij verbranding en insectensteken en uitslag van de processierups ivm de verkoelende werking.
Een aanrader voor iedereen! Chantal Van Cuijk

Reactie klant: Heerlijke producten en biologisch, goed voor de natuur en jezelf. De Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel is een extra aanrader, voor insectenbeten! Susan Johannes

Reactie klant: Het is absoluut een aanrader, samen met de Polar Escape bath&shower gel….ben er vannacht nog voor uit mijn bed gekomen…jeuk hield niet op!!
Ik heb ‘m in de koelkast staan…heerlijk verfrissend dus. (Tip van de Dio Drogisterij dames).
Astrid Van Herpen

Reactie klant: Ik heb sinds vorig jaar altijd een flesje Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel in de koelkast staan. Dan blijft het lekker fris en kalmeert het de huid nog beter.
En gebruik het eigenlijk wel bij alle jeuk irritaties aan mijn huid. Mijn man moet er ook nog wel eens aan geloven ook al is die helemaal niet van het smeren “da plekt”.
Echt niet 😄 Anja van Dongen