Over ons

Paeon Laboratories is een klein familiebedrijf (broer en zus) in Nistelrode dat in januari 2015 is opgezet door Dr. Patrick van Uden (met een academische achtergrond in biochemie en immunologie en een PhD in moleculaire biologie) en Susan van Uden (Schoonheidsspecialiste en Pedicure plus aantekening diabetische-en reumatische voet).

Door deze combinatie van kennis en ruim 15 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en de wetenschappelijke sector hebben wij een ruim assortiment van 100% natuurlijke en biologische huidverbeteringsproducten van BIOZANTIUM op de markt gebracht.

Tot onze professionele klantenkring mogen wij een groeiend aantal huidtherapiepraktijken en schoonheidssalons rekenen evenals Drogisterijen. Ook leveren we rechtstreeks aan mensen die in onze webshop hun favoriete Biozantium huidverzorgingsproducten willen aanschaffen voor thuisgebruik (bestellingen worden altijd verzonden met PostNL). We nodigen je dan ook van harte uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Heb je een vraag over je huid of over onze BIOZANTIUM producten? Ook voor het geven van professioneel huidverzorgingsadvies staan we graag voor je klaar. Door de jarenlange ervaring in de schoonheids-en pedicuresalon kan Susan je huidverzorgingsadvies op maat geven.