Over ons

In samenwerking met een Nederlandse fabrikant hebben wij de Biozantium huidverbeteringslijn in 2015 neergezet.

Door deze combinatie van kennis en ruim 18 jaar ervaring in de schoonheidsbranche en de wetenschappelijke sector hebben wij een ruim assortiment van 100% natuurlijke en biologische huidverbeteringsproducten voor verschillende huidtypes.

Tot onze professionele klantenkring mogen wij een groeiend aantal huidtherapiepraktijken en schoonheidssalons rekenen evenals Drogisterijen. Ook leveren we rechtstreeks aan mensen die in onze webwinkel hun favoriete huidverzorgingsproducten willen aanschaffen voor thuisgebruik. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Heb je een vraag over je huid of over onze Biozantium producten? Ook voor het geven van professioneel huidverzorgingsadvies staan we graag voor je klaar. Door de jarenlange ervaring in de schoonheids-en pedicuresalon kunnen wij je huidverzorgingsadvies op maat geven.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat al onze bestellingen zo duurzaam mogelijk en toch leuk verpakt worden. Hiervoor gebruiken wij dunne papieren rechtopstaande tasjes om je een fijn en mooi product thuis te bezorgen welke we in ons magazijn met herbruikbaar verpakkingsmateriaal van onze buren, een brandbeveiligingsbedrijf goed verpakken. Ook de doosjes waar je bestelling in verzonden wordt is een netjes doosje met een tweede leven. Zo gaan we op deze manier verspilling tegen van deze materialen.