Aanbieding!

Actie! Puistjes, pukkels, acne huidpakket

Oorspronkelijke prijs was: €107,80.Huidige prijs is: €99,95.

Categorie:

Beschrijving

Dit huidverzorgingspakket speciaal voor acne, pukkels en puistjes bestaande uit 4 Biozantium huidverbeteringsproducten is alles wat je nodig hebt om je acne huid op de juiste manier te verzorgen.

Yamogenin Cleansing Gel: Geschikt voor de normale tot vette huid. Gebuiksaanwijzing: We beginnen met de reiniging van de gezichtshuid. Reiniging van je huid doe je ‘s morgens en ‘s avonds en is één van de belangrijkste stappen voor een goede huidverzorging. Met het reinigen van je huid en het vuil dat je daarmee wegneemt denk je aan:
-Zweet
-Talg
-Dode huidcellen
-Vuiligheid van airconditioning
-Uitlaatgassen
-Make-up restjes

Neem een kleine hoeveelheid (8 tot 10 druppels) Yamogenin Cleansing Gel in je handpalm en meng dit met een paar druppels kraanwater en breng met zachte bewegingen aan op je gezicht, masseer de cleansing gel ongeveer 30 seconden in. Neem daarna met een vochtig sponsje of washandje de cleansing gel van je gezicht af. Reinig je gezicht na met een wattenschijfje met daarop een aantal druppels Isparta Mountain Rosewater OF Salix-Hazel Cleansing Lotion.

Isparta Mountain Rosewater: Geschikt voor alle huidtypes, werkt antiseptisch. Gebruiksaanwijzing: Isparta Mountain Rosewater gebruik je na je gezicht te hebben gereinigd met de Chamazulene Cleansing Milk OF Yamogenin Cleansing Gel. Je brengt een aantal druppels Isparta Mountain Rosewater aan op een (eventueel vochtig gemaakt met kraanwater) wattenschijfje en reinigd je gezicht na zodat alle restjes van de cleansing milk OF cleansing gel verwijderd worden.

French Kaolin Mask: Geschikt voor de normale tot vette huid. Gebruiksaanwijzing: Neem een kleine hoeveelheid scrubmasker in je handpalm en verdeel deze over je gezicht, maak je handen een beetje vochtig onder de kraan en masseer zachtjes je gezicht in met het scrubmasker -ongeveer 1,5 minuut- en neem af met een vochtig sponsje of washandje. Je kunt er ook voor kiezen om het scrubmasker 10 tot 15 minuten in te laten werken voor een extra reinigend effect op de gezichtshuid. Het French Kaolin Mask bevat o.a. manuka olie welke effectief kan zijn bij de behandeling van puistjes, ook werkt de manuka olie slijmoplossend, schimmeldodend en heeft een brede anti-bacteriële werking.

Replenishing Protector Day&Night Cream: Geschikt voor de normale tot vette huid. Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s morgens en ‘s avonds dunnetjes de dag&nachtcrème aan nadat je je huid goed gereinigd hebt. Deze dag&nachtcrème bevat teunisbloem welke hydraterend werkt op de huid en reguleert de talgproductie.