Aanbieding!

Actie! DIY gezichtsverzorgingspakket

129,95

Categorie:

Beschrijving

Met deze 5 Biozantium huidverbeteringsproducten kun je jezelf wel 50 maal een mini gezichtsbehandeling thuis geven. (Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en brengen de huid weer terug in balans.) Inhoud Biozantium DIY gezichtsverzorgingspakket voor thuisgebruik:

Chamazulene Cleansing Milk 150ml

Salix Hazel Cleansing Lotion 150ml

French Kaolin Scrub&Mask 110ml

Hydrating Radiance Day Cream 50ml

Regenerating Beauty Night Cream 50ml

Reactie klant: Eindelijk een super fijne verzorgingslijn gevonden die doet waar die voor staat. En ook nog 100% natuurlijk, mijn huid en ik zijn helemaal happy Anja van Dongen

Reactie klant: Jaren heb ik gezocht naar een oplossing voor mijn huidklachten, ik had acne en eczeem. Alles heb ik zo ongeveer geprobeerd, van medicijnen tot veel behandelingen in verschillende salons. Toen ik zelf startte als schoonheidsspecialiste, liep ik ook steeds weer tegen dezelfde problemen aan met klanten. De huid werd na een behandeling even beter, maar klachten kwamen helaas toch snel weer terug. Tot ik me meer ben gaan verdiepen in ‘echt’ gezond eten én de natuurlijke huidverzorging van Biozantium ben gaan gebruiken. Heel snel al merkte ik dat de huidklachten veel minder werden en uiteindelijk ook helemaal weg gingen. Ik adviseer mijn klanten bij ‘VAN GROEN TOT GRAAN’ nu een natuurlijk voedingspatroon te combineren met de fijne producten van Biozantium. Ze zijn niet duur, maar zijn wel van hoge kwaliteit!
Kim Hellings

Reactie klant: Fijne biologische producten. Mogelijkheid om eerst middels proefjes uit te proberen. Klanten komen er echt op terug! Zelf het rozenwater gebruikt in periode dat mijn huid erg ‘onrustig’ was. Rozenwater kalmeerde onmiddellijk, na een paar dagen al duidelijk verschil. Het assortiment beperkt zich niet alleen tot gezichtsverzorging, maar ook huid- en haarverzorging!
Kristel van Dijk

Reactie klant: Heb er inmiddels vier producten van, ben zeer tevreden zijn zuinig in gebruik en je merkt dat de huid vooral in mijn gezicht er veel beter uitziet. Zeker een aanrader.
Henny Kling

Reactie klant: Bij De Huidzorgpraktijk werk ik met Biozantium. Erg fijne en goede producten! Ook mijn cliënten zijn erg tevreden!
Anneke ter Horst

Reactie klant: Ik werk in mijn welzijnspraktijk ZIJN met de produkten van Biozantium en ben er zeer tevreden over.
Het French Kaolin Masker en Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel zijn mijn favoriet.
De laatste zet ik in de zomer in de koelkast en is fijn bij verbranding en insectensteken ivm de verkoelende werking.
Een aanrader voor iedereen!
Chantal Van Cuijk

Reactie klant: Fijne producten, makkelijk en mild in gebruik en ook het prijskaartje is mild.
Ik gebruik de reiniging / scrub/ rozenwater en masker.
Dik tevreden.
Trea Peters

Reactie klant: Graag wil ik een stukje schrijven over jullie producten. Ik had het geluk om een mooi pakket verzorgingsproducten te winnen (Happy Friday bij Van Tilburg Mode&Sport Nistelrode). Dat is dan natuurlijk een mooie gelegenheid om meerdere producten te leren kennen en gebruiken.
Het zijn producten die heel prettig in gebruik zijn, lekker uitsmeren en heel aangenaam aanvoelen op je huid.
Ik heb de producten mijn vriendinnen aangeraden om bovenstaande reden en om de reden dat het een betaalbaar product is.
Kortom ik ben erg tevreden!
Monique van Amelsvoort

Reactie klant: Geweldige producten, vrij van chemische toevoegingen, dus geen meer rommel meer in je bloed en een goede service.
Janske van Eersel