Chamazulene Cleansing Milk

21,95

Bevat o.a. macadamia olie, tea tree, salie. Geschikt voor alle huidtypes.

Categorie: Inhoud:

Beschrijving

Geschikt voor alle huidtypes. Gebruiksaanwijzing: We beginnen met de reiniging van de gezichtshuid. Reiniging van je huid doe je ’s morgens en ’s avonds en is één van de belangrijkste stappen voor een goede huidverzorging. Met het reinigen van je huid en het vuil dat je daarmee wegneemt denk je aan:
-Zweet
-Talg
-Dode huidcellen
-Vuiligheid van airconditioning
-Uitlaatgassen
-Make-up restjes

Doe een kleine hoeveelheid (ongeveer 8 tot 10 druppels) Chamazulene Cleansing Milk in je handpalm, verdeel dit tussen je handen en breng met zachte bewegingen aan op je gezicht, masseer de Chamazulene Cleansing Milk ongeveer 30 seconden in. Neem daarna met een vochtig sponsje of washandje de reinigingsmilk van je gezicht af. Reinig je gezicht na met een wattenschijfje met daarop een aantal druppels Isparta Mountain Rosewater OF Salix-Hazel Cleansing Lotion.

Reactie klant: Ik heb de Chamazulene Cleansing Milk en de Salix Hazel Cleansing Lotion…allemaal met natuurlijke ingrediënten en dat is met mijn gevoelige huid natuurlijk extra fijn! Helma Vervoort-Peters

Reactie klant: Fijne producten, makkelijk en mild in gebruik en ook het prijskaartje is mild.
Ik gebruik de Chamazulene Cleansing Milk / Isparta Mountain Rosewater / French Kaolin Mask / Elite Bio-active Facelift Mask.
Dik tevreden. Trea Peters 

Reactie klant: Heb al verschillende producten in gebruik,  Chamazulene Cleansing Milk, Isparta Mountain Rosewater en Replenishing Protector Day&Night Cream. Ze bevallen goed en je hebt er maar een beetje van nodig. Er is veel verkrijgbaar, voor het gezicht maar ook voor de rest van je lichaam.. #goedeproducten. Heidi Verwijst