Aanbieding!

Actie! Huidpakket basisverzorging voor thuis

Oorspronkelijke prijs was: €109,80.Huidige prijs is: €99,95.

Categorie:

Beschrijving

Heerlijk Biozantium huidverbeteringspakket geschikt voor alle huidtypes. 4 fijne huidverzorgingsproducten bedoeld om je huid weer in balans te krijgen. En als kers op de taart, een gratis 30ml luxe Biozantium mini kado én gratis verzending binnen Nederland!

Chamazulene Cleansing Milk 150ml

Geschikt voor alle huidtypes. Gebruiksaanwijzing: We beginnen met de reiniging van de gezichtshuid. Reiniging van je huid doe je ‘s morgens en ‘s avonds en is één van de belangrijkste stappen voor een goede huidverzorging. Met het reinigen van je huid en het vuil dat je daarmee wegneemt denk je aan:
-Zweet
-Talg
-Dode huidcellen
-Vuiligheid van airconditioning
-Uitlaatgassen
-Make-up restjes

Doe een kleine hoeveelheid (ongeveer 8 tot 10 druppels) Chamazulene Cleansing Milk in je handpalm, verdeel dit tussen je handen en breng met zachte bewegingen aan op je gezicht, masseer de Chamazulene Cleansing Milk ongeveer 30 seconden in. Neem daarna met een vochtig sponsje of washandje de reinigingsmilk van je gezicht af. Reinig je gezicht na met een wattenschijfje met daarop een aantal druppels Salix-Hazel Cleansing Lotion.

Salix-Hazel Cleansing Lotion 150ml

Geschikt voor alle huidtypes. Gebruiksaanwijzing: De Salix-Hazel Cleansing Lotion gebruik je na je gezicht te hebben gereinigd met de Chamazulene Cleansing Milk OF Yamogenin Cleansing Gel. Je brengt een aantal druppels Salix-Hazel Cleansing Lotion aan op een (eventueel vochtig gemaakt met kraanwater) wattenschijfje en reinigd je gezicht na zodat alle restjes van de cleansing milk verwijderd worden.

Hydrating Radiance Day Cream 50ml (winnaar beste dagcrème 2017. Bron: onderzoek Haagse Hogeschool Opleiding Huidtherapie)

Geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s morgens dunnetjes de dagcrème aan nadat je je huid goed gereinigd hebt. Deze dagcrème bevat witte thee welke een hoge dosis polyfenolen bevat, dit antioxidant vertraagd het verouderingsproces in de huid. De Hydrating Radiance Day Cream brengt de gezichtshuid weer in balans door de huidflora te normaliseren.

Regenerating Beauty Night Cream 50ml

Geschikt voor alle huidtypes. Gebruiksaanwijzing: Breng ‘s avonds dunnetjes de nachtcreme aan nadat je je huid goed gereinigd hebt. Deze nachtcreme bevat sheabutter-bevat vitamine A en vitamine E- welke de vorming van nieuwe huidcellen bevordert, het vermindert irritaties en maakt de huid zacht en glad. Ook bevat de nachtcreme cocos olie wat helpt eczeem tegen te gaan en biedt verlichting bij psoriasis.

Reactie klant: 4 weken geleden het aanbiedingspakket besteld want na jaren van veelste weinig aan gezichtsverzorging doen en ik toch echt (helaas) ook steeds ouder word, werd het nu dan echt eens tijd!
Gebruik het nu s’ochtends en s’avonds, het zijn super fijne producten en makkelijk te gebruiken. En het resultaat is een zichtbaar beter, gladdere huid!!! Super blij mee!!! Imke Van Lith 

Reactie klant: Fijne producten, zuinig in gebruik. Ik ben fan van deze biologische gezichtsverzorging! Mirjam van den Bersselaar

Reactie klant: Pure eerlijke natuurlijke cosmetica prettig in het gebruik! Kim van de Schoot huid-oedeemtherapie &coaching

Reactie klant: Fijne producten om mee te werken. Ik werk nu ruim 2,5 jaar (inmiddels) naar tevredenheid met de biologische huidverzorgingsproducten van Biozantium. Mijn klanten van MellaCare zijn erg tevreden, met de resultaten die bereikt worden. Een gezonder uitziende huid zonder chemische toevoegingen voor een betaalbare prijs. MellaCare(Huidtherapeute Saskia Pinas van MellaCare behandeld onder andere mensen met een donkere huid).