Onze huid is ons grootste orgaan en hiermee het omhulsel van ons lichaam. Op verschillende manieren beschermt de huid ons, bacteriën en tegen jezelf stoten bijvoorbeeld. Een uitstekend idee dus om je huid goed te verzorgen.

Om je huidbarrière te herstellen of intact te houden is het goed om je huid regelmatig te verzorgen met een goede neutrale crème zonder irriterende stoffen voor je huid. Dus zonder parfum of bekende allergenen zoals synthetische parfum of allergenen. Deze irriterende stoffen kunnen namelijk een huidallergie veroorzaken en/of in stand houden. Ook kunnen neutrale huidverzorgingsproducten zonder irriterende stoffen nuttig zijn bij de verzorging van diverse huidproblemen zoals acne, puistjes, rosacea, (extreem) droge en schilferige huid, eczeem en psoriasis. Ben je op zoek naar huidverzorgingsproducten die écht wat doen voor je huid, lees dan even verder of neem een kijkje in onze webwinkel.

Wil jij graag je lichaam verzorgen met een goed huidverzorgingsproduct? Dan zou je kunnen kiezen voor onze Gratissima Moschata Body Lotion met een hoog gehalte aan pure aloë vera en calendula. Smeer na het douchen deze snel opneembare body lotion op je lichaam en ervaar een fluweelzachte, gehydrateerde lichaamshuid.

Wil je graag je gezicht verzorgen met onze neutrale huidverzorgingsproducten? Kies dan voor één van onze zorgvuldig samengestelde huidverzorgingspakketten voor een compleet gereinigde en gehydrateerde gezichtshuid.