Huidtherapeute – in opleiding – Wesna deelt haar ervaring met de Biozantium huidverbeteringsproducten:

“Ik ben dankzij mijn opleiding Huidtherapie in contact gekomen met het merk Biozantium. Het merk sprak mij ten eerste ontzettend aan omdat de producten die onder dit merk vallen hoogwaardige ingrediënten bevatten en omdat Biozantium rekening houdt met duurzaamheid (biologische ingrediënten etc.). De crèmes (Hydrating Radiance Day Cream en Regenerating Beauty Night Cream) die ik heb aangeschaft zijn heel fijn in gebruik, en zijn geschikt voor mijn huidtype: ik heb nooit irritatie ervaren en merk echt verbetering van mijn huid. Ook zitten de crèmes in een pompverpakking, wat ik een groot voordeel vind. Ik ben dus zeer te spreken over de producten van Biozantium, en zal zeker nog meer producten gaan testen!” 

Wesna Belimbegovski.