French Kaolin Mask, hét favoriete BIOZANTIUM huidverbeteringsproduct van Schoonheidsspecialiste Kim Hellings van Voeding-en Huidpraktijk in Veghel. Lees hier haar ervaring met de Biozantium huidverbeteringsproducten in haar schoonheidssalon: “French Kaolin Mask is één van mijn favoriete Biozantium producten, omdat het al na 10 minuten mijn huid zichtbaar verbeterd!!
Het masker reinigt, het vernauwt de poriën en maakt de huid gladder en strakker. Na 10 minuten kun je het masker er scrubbend vanaf halen voor een nog mooier resultaat!”

“Jaren heb ik gezocht naar een oplossing voor mijn huidklachten, ik had acné en eczeem. Alles heb ik zo ongeveer geprobeerd, van medicijnen tot veel behandelingen in verschillende salons. Toen ik zelf startte als Schoonheidsspecialiste, liep ik ook steeds weer tegen dezelfde problemen aan met klanten. De huid werd na een behandeling even beter, maar klachten kwamen helaas toch snel weer terug. Tot ik me meer ben gaan verdiepen in ‘echt’ gezond eten én de natuurlijke huidverzorging van Biozantium ben gaan gebruiken. Heel snel al merkte ik dat de huidklachten veel minder werden en uiteindelijk ook helemaal weg gingen. Ik adviseer mijn klanten bij ‘VOEDING-EN HUIDPRAKTIJK‘ nu een natuurlijk voedingspatroon te combineren met de fijne huidproducten van Biozantium. Ze zijn niet duur, maar zijn wel van hoge kwaliteit!”

Kim Hellings.