Duurzaam en verantwoord
Biozantium heeft de best geavanceerde skin care formules samengesteld om je huidfuncties te normaliseren en celvernieuwing te stimuleren om op deze manier je huid weer gezond te maken.
Ook tijdens je zwangerschap kun je de 100% natuurlijke en biologische huidverbeteringsproducten van Biozantium veilig gebruiken en wordt dit zelfs aanbevolen door Huidtherapeuten.
Vooral je gezichtshuid goed en mild reinigen met de juiste producten voor jouw huidtype is aan te raden voor het behoud van een gezonde huid. Bovendien zijn onze productverpakkingen recyclebaar, dus milieuvriendelijk en hiermee minder CO2 uitstoot – vanwege het niet gebruiken van omdoosjes om de producten – tijdens transport naar salons, drogisterijen en klanten, door lager gewicht. Lekker duurzaam dus!
Huidtherapeute Wesna aan het woord:

“Ik ben dankzij mijn opleiding Huidtherapie in contact gekomen met het merk Biozantium. Het merk sprak mij ten eerste ontzettend aan omdat de producten die onder dit merk vallen hoogwaardige ingrediënten bevatten en omdat Biozantium rekening houdt met duurzaamheid (biologische ingrediënten etc.). De crèmes die ik heb aangeschaft zijn heel fijn in gebruik, en zijn geschikt voor mijn huidtype: ik heb nooit irritatie ervaren en merk echt verbetering van mijn huid. Ook zitten de crèmes in een pompverpakking, wat ik een groot voordeel vind. Ik ben dus zeer te spreken over de producten van Biozantium, en zal zeker nog meer producten gaan testen!”
Wesna Belimbegovski

Face it, you look amazing! 

Verschillende mensen, verschillende huidtypes.
De Biozantium huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om ieder huidtype – blanke-, donkere-, getinte-, jonge-, rijpe huid – optimaal te verzorgen en op deze manier de mooiste versie van jouw huid te creëren. Bijvoorbeeld onze Normaderm Clarifying Oil (150ml voor €25) is een voedende 100% natuurlijke en biologische snel intrekkende oil boordevol vitaminen-en plantenextracten geschikt voor ieder huidtype. Prima te gebruiken in plaats van nachtcrème. Je doet dan ook erg lang met 1 flesje van deze heerlijke oil, dit komt omdat je er maar weinig van nodig hebt om je huid goed te verzorgen.

Lavendelpower!

Ken je deze al? De Biozantium Salix-hazel Cleansing Lotion is een perfecte start van je dag.
Je doet een aantal druppels van de verzorgende Salix-hazel Cleansing Lotion op een wattenschijfje en maak hiermee je gezicht schoon, nog voordat je dagcrème opdoet. Eén van de belangrijkste ingrediënten is lavendel.
Verkrijgbaar bij verschillende Schoonheidssalons, Huidtherapie praktijken en Feel Good Store Sparkling in Nistelrode.

Salix-hazel Cleansing Lotion for Renewal, Repair and Radiance.