Sit back and… relax! It’s me-time! Na een dag werken kun je eindelijk ’s avonds uren in bad dobberen met die fijne douchegel, heerlijke bad olie en je favoriete boek of serie. Deze uren voor jezelf zijn heel zinvol doordat je kunt ontspannen en hierdoor weer op kunt laden. Dus tover je badkamer in een handomdraai -hoe klein deze ook is- om tot een heerlijke thuis-spa.

Met deze biologische huidverzorgingsproducten van Biozantium ontspan je niet alleen maar voedt je je huid ook echt zonder deze uit te drogen. Zelfs de mensen met de meest gevoelige huidtypes kunnen zorgeloos badderen met onze huidproducten. Zo is bijvoorbeeld de verzorgende Polar Escape Bath&Shower Gel een echte aanrader met zijn frisse mandarijn geur. Wil je een fijne voedende olie in je bad? Kies dan voor de Normaderm Clarifying Oil, hier heb je maar een beetje van nodig in je bad om je huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan te laten voelen. Als je nu dan toch tijd voor jezelf neemt dan kun je meteen een diepreinigend gezichtsmasker aanbrengen. Het French Kaolin Scrub& Mask is hier bij uitstek geschikt voor. Het bevat o.a. tea tree en abrikozenpitjes, scrub eerst met zachte bewegingen je gezicht en laat het maskertje daarna nog even intrekken alvorens je deze weer afspoelt.

Kom je uiteindelijk uit bad dan kun je na het afdrogen je lichaam verzorgen met de Gratissima Moschata Body Lotion. Deze body lotion is op basis van pure aloë vera en bevat o.a. calendula voor een goed verzorgde huid. Ben jij klaar voor jouw welverdiende me-time?