Voelt jouw huid trekkerig en droog aan in de wintermaanden? Vooral na het nemen van een bad of douche? Bekijk hier de tips voor een zachte en gehydrateerde huid.
 
1. Heb je een cleanser die veel schuimt? Het kan fijn zijn deze (tijdelijk) te verruilen voor een milde reinigingsmelk zoals de Chamazulene Cleansing Milk.
 
2. Smeer onder je vertrouwde dag/nachtcréme een paar druppels Extreme Aloe Chamomile Hydra Gel. Heb je heel erg last van een droge huid gebruik dan eventueel nog een beetje Normaderm Clarifying Oil bovenop je dag/nachtcréme.
 
3. Hoe verleidelijk het ook is om met het koude weer lang in bad te gaan, doe dat maar niet en gebruik liever ook geen badschuim maar een olie. Je kunt een klein beetje van de Normaderm Clarifying Oil in je bad doen om je lichaamshuid optimaal te voeden en te hydrateren. Ook een half kopje havermout (fijngemalen) in je bad werkt goed voor een zachte huid, het halve kopje havermout kun je in een washandje doen en met een elastiekje dichtknopen. Breng nadat je uit bad bent wat Healing Body Butter aan op je lichaam, het liefst als je huid nog een beetje vochtig is.
4. Zorg dat je voldoende drinkt, ongeveer acht glazen water per dag. Hydrateren vanuit de binnenkant zie je aan de buitenkant. Drink dus genoeg water voor een goed gehydrateerde, stralende huid.