Nog éven dat kappersgevoel vasthouden thuis? Wil jij thuis je haren ook écht verzorgen? Dat kan heel makkelijk! Geniet thuis in je eigen badkamer van het heerlijke luxueuze haarverzorgingsprogramma van Biozantium. De zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten van over de hele wereld brengen we samen in onze milde maar effectieve shampoo’s en conditioner. Essentiële oliën dringen diep door, geven het haar glans en zuiveren een vette en schilferende hoofdhuid waardoor we ook resultaat gericht werken, niet alleen op het haar zelf maar ook op de hoofdhuid.

Intense Aloe Arctium Shampoo: 

Geschikt voor droog en beschadigd haar. Gebruiksaanwijzing: Neem wat shampoo in je handpalm en masseer het in op je vochtige haar en spoel het weer uit, herhaal dit nog een keer indien gewenst. Klitwortel welke is toegevoegd aan de Intense Aloe Arctium Shampoo lijkt een wondermiddel te zijn op het gebied van haar-en huidverzorging. Het wordt vaak gebruikt en voorgeschreven als middel tegen haaruitval en roos, om de haargroei te stimuleren, seborroïsche (hoofd)huidproblemen zoals eczeem, en een droge schilferige huid. Veel van deze werkingen kunnen toegeschreven worden aan het bloedreinigende effect van de klitwortel. Let op: Deze biologische shampoo schuimt minder dan andere shampoos waar Sodium Lauryl Sulfate of simpelweg: SLS aan toegevoegd is. Deze synthetische stof vind je in veel van de schuimende shampoos, fabrikanten voegen het toe omdat het goed schuimt en goedkoop is.

Limon Aloe Elements Shampoo:

Geschikt voor normaal tot vet haar. Gebruiksaanwijzing: Neem wat shampoo in je handpalm en masseer het in op je vochtige haar en spoel het weer uit, herhaal dit nog een keer indien gewenst. De Limon Aloe elements Shampoo bevat klimop waar veel saponinen in zitten. Saponinen worden ook wel natuurlijke zeepstoffen genoemd; het zijn schoonmakende, antibacteriële en schimmelwerende stoffen. Let op: Deze biologische shampoo schuimt minder dan andere shampoos waar Sodium Lauryl Sulfate of simpelweg: SLS aan toegevoegd is. Deze synthetische stof vind je in veel van de schuimende shampoos, fabrikanten voegen het toe omdat het goed schuimt en goedkoop is.

I.C. Volume Conditioner:

Geschikt voor alle haartypes. Gebruiksaanwijzing: De I.C. Volume Conditioner aanbrengen op vochtig gewassen haar, 5 minuten in laten werken en daarna goed uitspoelen. De I.C. Volume Conditioner bevat henna, waar het haar glanzend en volumineus van wordt.