Biozantium heeft de best geavanceerde 100% natuurlijke en biologische skin care formules samengesteld om je huidfuncties te normaliseren en celvernieuwing te stimuleren om op deze manier je huid weer gezond te maken.
Ook tijdens je zwangerschap kun je de 100% natuurlijke en biologische huidverbeteringsproducten van Biozantium veilig gebruiken en wordt dit zelfs aanbevolen door Huidtherapeuten.
Vooral je gezichtshuid goed en mild reinigen tijdens je zwangerschap met de juiste producten voor jouw huidtype, zoals de Chamazulene Cleansing Milk en het Isparta Mountain Rosewater is aan te raden voor het behoud van een gezonde gezichtshuid. Voor je lichaamsverzorging hebben we onze Polar Escape Bath&Shower Gel ontwikkeld en om je lichaamshuid extra te hydrateren na het douchen kun je de Gratissima Moschata Body Lotion gebruiken om je lichaamshuid optimaal te verzorgen. Ook onze Normaderm Clarifying Oil is heerlijk om je buik mee in te masseren en te verzorgen tijdens of na je zwangerschap  ter voorkoming en/of behandeling van striae. Bovendien herkent je huid biologische ingrediënten makkelijker en neemt ze deze beter op dan chemische ingrediënten, ook verwerkt je huid beter de biologische ingrediënten.

Ga jij al terug naar de natuur met je huidverzorging?